Giriş yap
Dil
Para Birimi


Giriş yap
Şimdi eğitmenini seç
Ücretsiz ders al

Konuşmaya Dayalı Fransızca Dersleri

Teklif bulunamadı Bazı filtreleri değiştirmenizi veya sizin için seçtiğimiz mevcut öğretmenlerin listesini görüntülemenizi öneririz.

SSS

Dersler, Fransızca dil becerilerini geliştirmek için ne gibi imkanlar sunuyor?

Diyalogların anlaşılabilir, akıcı ve etkili ilerlemesi için eğitmenlerle devamlı pratik yapma imkanı bulursunuz. Günlük hayatta, eğitiminizi pekiştirmek için faydalı uygulamaları da yine profesyonellerden edinirsiniz.


Konuşmaya dayalı Fransızca derslerinin maliyeti nedir?

Özel ve çevrimiçi işlenen derslerin, size kazandırdığı vakit ve kolaylıkla birlikte 300 TL’den başlayan fiyatlardan söz edebiliriz. Net maliyeti, eğitim alacağınız öğretmenin verdiği rakamlara göre hesaplayabilirsiniz.


Temel dil bilgisi olmadan konuşma Fransızcası öğrenmeye başlamak mümkün mü?

Konuşmaya dayalı Fransızca, başlangıç seviyesi dahil her düzeyden öğrenci için alımı mümkündür.

Moda ile bütünleşmiş, dünyanın en popüler şehirlerinden olan Paris’i ziyaret etmek, Fransa’nın dünyaca ünlü üniversitelerinde eğitim almak, Fransız iş partnerleriniz ile kârlı sohbetlere dalmak için uzun arayışlara ihtiyacınız yok. Ders almaktan kimi zaman gurur kimi zaman zevk duyacağınız birbirinden profesyonel Fransızca eğitmenlerin içinde bulunduğu Repetry’da konuşmaya ilk dersten başlayın.

Neden Konuşma Fransızcası Öğrenmelisiniz?

Ezbere ve teoriye dayalı yabancı dil eğitimi programlarından sıkıldıysanız, önceliğiniz bulunacağınız ülkede veya gittiğiniz yerlerde kendinizi iyi bir şekilde ifade edebilmek ise Fransızca’nın ruhu okşayan büyülü tınısını, en önemli kurallarıyla akıcı olarak siz de konuşmak istiyorsanız mutlaka konuşmaya dayalı Fransızca dersleri almalısınız.

Repetry’da Konuşmaya Dayalı Fransızca Derslerinin Faydaları

Dil kendi içinde bir sanattır ve o sanatın farklı detaylarını görebilmek için yalnızca sanatçılardan duyabileceğimiz gerçekler vardır. Fransızcayı konuşan insanların bölgeden bölgeye toplum yapısına, alışkanlıklarına, günlük kullanım şekillerini bu platformda profesyonellerden öğrenir, kendinizi temel dil becerisi açısından da genel kültür anlamında da geliştirme şansı yakalarsınız

Profesyonel Konuşma Dili Fransızca öğretmenleri

Repetry portföyünde, eğitimini yeni tamamlamış taze fikirli eğitmenlere de öğretmenliğe yıllarını vermiş, gayet tecrübeli profesyonellere de yer vermekte. Dili kullanmak istediğiniz alanı da göz önünde bulundurarak tercihinizi yapabilirsiniz.

Farklı seviyelerde konuşma Fransızcası dersleri

İleri ve orta seviyede Fransızcaya hakim öğrenciler, iletişim becerilerini iyileştirmek ve ilerletmek için anadili Fransızca eğitmenlere başvurarak süreci kolaylaştırabilir. Başlangıç seviyesindeki öğrenciler ise sosyalleşmek, günlük konuşmalara ayak uydurmak için seçtiği eğitmenle öğrenmeye başlar.

Konuşmaya dayalı Fransızca öğrenmek için yeni yöntemler

Teknolojinin verimli kullanılması, öğrenciye geri bildirim yapılması, teoriden çok pratiğe odaklanılması kullanılan modellerdendir.

Konuşma ortamına dalma

Ülkemizde popüler olan Fransızca, fonetik ve tarihi kökeni bakımından alışılmışın dışında bir dil yapısına sahip ve bu, dersleri oldukça eğlenceli hale getiriyor. Güler yüzlü ve anlayışlı eğitmenlerle, kimi zaman sohbet tadında geçecek kurs süresinde, ilk derste bile Fransızca konuşmaya başlarsınız.

Repetry’da Konuşma Fransızcası öğrenmeye nasıl başlanır?

Ders kaydınızı oluşturmadan önce, dil öğrenme yolculuğunuzda size eşlik edecek eğitmeni bulun. Rutin bir hayatınız varsa aylık takvimler oluşturabilirsiniz. Ardından seçtiğiniz eğitmenden ilk ders randevunuzu alır, kendinizi iyi hissettiğiniz, online bağlantı kurabileceğiniz bir yerde, Fransızcanın büyülü kapısını aralarsınız.

Sonuçlar

Repetry’da konuşmaya dayalı Fransızca derslerinde, iletişim yeteneklerinizi geliştirme imkanı bulacağınız onlarca farklı eğitim metoduyla tanışacaksınız. Sizi ve hedeflerinizi tanıyıp ders içeriğini, uygulamalarını, programlarını ona göre düzenleyecek olan sertifikalı eğitmenlerden, en verimli dersleri almaya hazırlanın.