Kaydolun Giriş yap
Dil
Para Birimi


Kaydolun Giriş yap

Lehçe

Öğreniyorum
Teklif bulunamadı Bazı filtreleri değiştirmenizi veya sizin için seçtiğimiz mevcut öğretmenlerin listesini görüntülemenizi öneririz.
Repetry nedir ve nasıl çalışır?

Repetry, kişiselleştirilmiş 1’e 1 dersler için uygun öğretmenlerle sizi buluşturarak dil öğrenme hedeflerinizi destekler. Abonelik gereksinimleri veya sabit zaman dilimleri yoktur. Kendi uygunluğunuz ve hızınızda öğrenin.


Platformunuzda öğretmen olup para kazanabilir miyim?

Kesinlikle! Platformumuz sadece öğrenciler için değil, aynı zamanda dil becerilerini paylaşma konusunda tutkulu eğitimciler içindir. Bizimle öğretmen olarak her ay binlerce dolar kazanabilirsiniz.

Ancak, öğretmen topluluğumuzun yüksek kalitesini korumak için yerine getirmeniz gereken bazı şartlar var. İlgili öğretim deneyimine ve öğretmeyi planladığınız dile güçlü bir şekilde hakim olmanız, tercihen ilgili sertifikalarla onaylanmış olmanız gerekir.


Kişiselleştirilmiş öğretmen seçimi nasıl işliyor?

Kişiselleştirilmiş öğretmen seçimimiz, öğrencileri mükemmel öğretmenle eşleştirmek için tasarlanmıştır. Öğrenme tarzınıza, dil hedeflerinize ve tercih ettiğiniz programa bağlı olarak sistemimiz bu kriterlere uygun öğretmenler önerecektir. Bu, her öğrencinin bireysel ihtiyaçlarına uyum sağlayabilecek ve etkili dil edinimini kolaylaştırabilecek bir öğretmene sahip olmasını sağlar.


Repetry ile uzaktan dil öğrenmenin faydaları nelerdir?

Uzaktan dil öğrenimi inanılmaz bir esneklik ve kolaylık sunar. Programınıza uygun herhangi bir zamanda, herhangi bir yerden öğrenebilir, işe gidip gelme süresini ve maliyetlerini ortadan kaldırabilirsiniz. Araştırmalar, e-öğrenme öğrencilerinin kendi hızlarında öğrenebildikleri için% 25-60 daha fazla materyal tutabildiklerini göstermiştir. Repetry ile bireyselleştirilmiş derslerin, kişiselleştirilmiş ilginin ve kendi hızınızda öğrenme özgürlüğünün avantajlarından yararlanın.


Hizmetimizi benzersiz kılan nedir?

Hizmetimiz, sertifikalı öğretmenlerden oluşan geniş bir ağ, gelişmiş bir öğretmen derecelendirme sistemi ve esnek zamanlama ile öne çıkıyor. Mükemmel eşleşmeyi bulmanızı sağlamak için aralarından seçim yapabileceğiniz öğretmenlik geçmişine sahip deneyimli öğretmenlerimiz var.

Ayrıca, dünya çapındaki öğrenciler için uygun maliyetli ve erişilebilir olan yüksek kaliteli, kişiselleştirilmiş dil eğitimi sunmaktan gurur duyuyoruz. Kullanıcı dostu arayüzümüz sorunsuz bir öğrenme deneyimi sağlarken, güvenli ödeme sistemimiz de gönül rahatlığı sağlıyor.